Ruháiból kivetkőzve tudott csak elmenekülni a kecskeméti csokirabló

Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti üzletből lopott csokoládét egy férfi, de a biztonsági őr tetten érte és megpróbálta feltartóztatni. A rabló el akart menekülni, ami végül csak úgy sikerült neki, hogy pár ruháját a helyszínen hagyta.
Vágólapra másolva!

2018. áprilisában egy férfi bement egy kecskeméti üzletbe, hogy csokit lopjon.

Összesen 10 db csokit tett a ruhájába 2.500.- forint értékben.

Az üzlet biztonsági őre a kamerákon észrevette a lopást és a kasszák és a kijárat között várta a férfit, aki végül csak egy kenyeret és egy péksüteményt tett fel a szalagra, amiket végül nem tudott kifizetni. Ezután

a lopott csokival a ruhájában a kijárat felé indult, amikor odalépett hozzá a biztonsági őr.

Azt kérte tőle, hogy menjen be vele az irodába, a férfi először nem akart, majd elindult az őrrel az iroda felé. Egy gyors mozdulattal hirtelen megfordult és újra a kijárat felé indult, de a biztonsági őr az útját állta és a bal karjával kitámasztotta az ajtót. Ekkor

a férfi meglökte a bal vállát és mindenáron megpróbált kijutni a zsákmányával.

Az őr próbálta visszatartani a férfit, aki közben többször meglökte őt és próbálta kirántani a karját a szorításból. Végül a biztonsági őr átfogta a férfi felsőtestét és megfogta a ruháját, rabló pedig kibújt a ruháiból és szétfeszítette a bezáródó ajtót, majd futva elmenekült. A helyszínen hagyta a ballonkabátját, a pólóját, trikóját és az egyik cipőjét is. A kecskeméti rendőrök egy órán belül elkapták a férfit és lefoglalták tőle a lopott csokoládét, így a kár megtérült. A biztonsági őr a dulakodás közben könnyebb sérüléseket szenvedett.

A többszörös és különös visszaeső férfit rablással vádolja az ügyészség, és végrehajtandó börtönbüntetést javasol vele szemben.

Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.