Összevert arccal jelent meg a sorozatsztár a Trónok Harca meghallgatásán

Rose Leslie Kit Harington Sztárok, akik egy filmforgatáson ismerték meg a nagy Őt
Vágólapra másolva!
10 éves a Trónok harca: az évforduló alkalmából az HBO GO-n elérhetővé vált egy exkluzív talk show, a Találkozó Conan O'Briannel, amelyből olyan érdességeket tudhattunk meg, amelyet még a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy ismertek.
Vágólapra másolva!

- Mark Addy, a Robert Baratheont játszó színész elmesélte, hogy az egyik lóval komolyan meggyűlt a bajuk, ugyanis a jelenetben, amikor a király kíséretével megérkezik Deresbe és felkacag, az egyik ló minduntalan hasonlóan tett: úgy nyerített mintha csak nevetne, így számtalanszor újra kellett kezdeniük a forgatást.

Rose Leslie és Kit Harington Forrás: Getty Images/Jeff Spicer

- Kit Harington Havas Jon megformálójaként lett világhírű: ő egy jókora monoklival a szeme alatt jelent meg anno a meghallgatáson, így nem nyújtott valami nagy látványt. A sérülés oka meglehetősen prózai, előző este bunyóba keveredett egy gyorsétteremben. Az összetűzés miértje viszont nagyon is illik Havas Jon megtestesítőjéhez: egy lány becsületét próbálta védeni, akit sértegettek a gyorsétteremben.

- Maisie Williams nevetve mesélte el, hogy abban a jelenetben, amikor Arya kiégeti Véreb nyakán a húst, hogy ne fertőződjön el a seb, a forgatókönyv szerint Rory McCann-nek félmeztelennek kellett volna lennie. A színész ezért őrült diétázásba kezdett, hogy jól nézzen ki, szinte csak csirkén és tojáson élt, még a piálást is abbahagyta, ezért a szokásosnál is mogorvább volt. Végül, amikor eljött az ominózus jelenet forgatásának ideje, az egyik stábtag közölte McCann-nel, hogy túl hideg van, úgyhogy magán hagyhatja az ingét.

Momoa a Trónok harcában HBO

- Jason Momoa stílszerűen egy vödör sörrel jelent meg a színpadon és beszámolt róla, hogy amikor az első évadot forgatták Belfastban, ő bizony a munkanapok végén nem mosta le magáról a sminket, de a helyiek szeme se rebbent, hogy egy kigyúrt fazon kihúzott szemmel járkál a kocsmájukba (a fenti képen a színész, talpig kifestve). O'Brian felidézte, hogy az egyik producer úgy fogalmazott a színész távozásakor a sorozatból, hogy „elment a buli lelke", Momoa ugyanis nagy mókamester volt a forgatáson.