Gesztesi Károllyal készült reklámot adott le az ATV

Gesztesi Károly
Gesztesi Károly szombat délután 56 éves korában halt meg.
Vágólapra másolva!
Gesztesi Károly hangjával készült reklámfilmet adott le az elmúlt napokban az ATV. A csatorna azóta levetette a reklámot.
Vágólapra másolva!

A tavaly meghalt Gesztesi Károly hangjával futott egy antik tárgyak felvásárlását reklámozó hirdetés hétvégén az ATV-n - írja a Blikk. A lap megkeresésére a csatornánál azt mondták, hogy

amint észrevették a dolgot, azonnal jelezték a reklámot befoglaló ügynökségnek, hogy nem szeretnék az adott hirdetést látni.

– Ennek azonban van egy technikai átfutása, de a hét elején már lekerül a hirdetés. Számunkra egyértelmű volt ez a lépés, hiszen a Gesztesi család néhány tagja is a csatornánál dolgozik, de az általános érzékenység miatt is ez a döntés született volna – mondta a Blikknek Réti Dóra. Az ATV Csoport sajtófőnöke azt is hozzátette, hogy a családtagok nem jelezték a csatorna felé, hogy sérti őket ez a reklám.

Gesztesi Károly 2020 januárjában halt meg Forrás: Facebook

Gesztesi Károly 2020 januárjában halt meg, 57 éves volt. A cikkben emlékeztetnek, hogy

jellegzetes és felismerhető orgánuma miatt korábban több reklám hangja volt.

Az egyik legismertebb ilyen munkája egy, a prosztata megnagyobbodása elleni szer reklámja volt. Ezt a halála után újraszinkronizálták, azóta László Zsolt figyelmeztet a betegség veszélyeire.