A második babát várják Ambrus Attiláék

Lakástalkshow Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
Természetes úton fogant meg második gyerekük, nagyon boldogok.
Vágólapra másolva!

Évekig tartó küzdelem után döntött úgy Ambrus Attila és felesége, hogy megpróbálkoznak a lombikprogrammal. Már az első beavatkozás eredményes volt: megfogant kislányuk, Anna, most pedig egy fiúval bővül a család.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

"Elfogadtam, hogy a lányomnak nem lesz kistestvére. A sors vagy az égiek azonban máshogy döntöttek, állapotos lettem, amit a férjem előbb megsejtett, mint hogy a testem jelzett volna. Mivel viszonylag sokáig szoptattam Annát, felborult a hormonháztartásom, a menstruációm összevissza volt, így nem is tűnt fel, hogy kihagy. A hasam viszont elkezdett kerekedni, ami gyanús lett a férjemnek, és azt javasolta, vegyünk egy terhességi tesztet" - idézte Rékát a Ripost.

A páros elárulta: ezúttal is apás szülésre készülnek, hiszen amellett, hogy az édesanyának szüksége van férje támogatására, Attila sem szeretne lemaradni az életre szóló élményről. "Van egy tisztességes szakmám, egy gyönyörű családom, és hamarosan érkezik a fiam, Ambrus Magor Attila. A nevet egyébként a feleségem választotta. Én érthető okokból ódzkodtam tőle, hogy még az Attilát is továbbvigye a fiunk, de Réka ragaszkodott hozzá" - tette hozzá.