Érkeznek a terhes férfi emojik – fotók

terhes férfi emoji Pregnant Man
Vágólapra másolva!
A genderlobbi következtében úgy tűnik, egyre több cég szeretne behódolni a baloldali LMBTQ-mozgalmat éltető tömegnek. Az új, 2021-2022-es hangulatjelek sokaknál ki fogják verni a biztosítékot, ugyanis bejelentették, hogy nemsokára érkeznek a terhes férfi emojik.
Vágólapra másolva!

Minden évben július 17-én ünneplik az emoji világnapját, s ez alkalomból a The Smiley Company, melynek székhelye az Egyesült Királyságban van, és több mint száz országban rendelkezik a mosolygós arcok jogaival, új piktogramokkal kedveskedik a vicces hangulatjelek kedvelőinek. Az idei újdonságok között állítólag egy diszkógömb, egy olvadó mosolygós arc, egy szalutáló alak és egy saját szájába harapó fej is szerepel majd – írja a Híradó.hu az amerikai New York Postra hivatkozva.

A legnagyobb meglepetést azonban nem ezek az emojik okozzák, hanem

az egész nyugati világot meghódító LMBTQ-mozgalom jegyében kreált terhes férfi formájú apró színes képek.

A The Smiley Company legfrissebb ikonok terveit a gyártónak még jóvá kell hagynia, de a korábbi tapasztalatok arra engednek következtetni, hogy

nem lesz akadálya piacra dobásuknak.

A cég a legtöbb emojinál igyekszik gendersemleges lenni, illetve úgy alakítani, hogy bárki használhassa a hangulatjeleket, de azért maradt még egy-két genderspecifikus emoji.

A kanadai Post Millennial jóvoltából alább megnézhetik, hogy milyen jellegű terhes férfi emojik jöhetnek.

A terhes férfi emojik bevezetése azt követően vált realitássá, hogy

az Európai Parlament baloldali többsége megszavazta, hogy a férfiak is szülhetnek.

A kettő között nem bizonyítható ok-okozati összefüggés, „csupán" a genderlobbi nyomása érhető tetten.

Ahogy arról az Origo a magyarországi sajtóban elsőként beszámolt, a Gyurcsány-párt, az MSZP és a Momentum uniós politikusai június 24-én, az Európai Parlamentben megszavazták, hogy a transzgender férfiak is szülhessenek.

A napokban pedig egy kisbabát szoptatni próbáló amerikai transzgender kavarta fel a kedélyeket.