Bíró Blanka: Legfontosabb, hogy megnyerjük a svédek elleni meccset

BÍRÓ Blanka
Bíró Blanka és Szöllősi-Zácsik Szandra (b-j), a magyar válogatott tagjai, miután csapatuk 31-23-ra legyőzte Szerbiát a kézilabda női olimpiai selejtező 2. csoportjának második fordulójában
Vágólapra másolva!
29-25-re győzött a női kézilabda-válogatott Spanyolország ellen, és ezzel még életben tartotta a negyeddöntőbe jutás reményeit. A csapat kiválóan védő kapusa azt szeretné, ha a jövőben a saját kezükben lenne a sorsuk.
Vágólapra másolva!

„Megvan az eredménye, hogy ha a kapuból is többet hozzá tudunk tenni a meccshez. Mindig azt mondják, hogy 25 kapott góllal lehet mecset nyerni, nagyon sajnálom, hogy ez csak így később jött össze. Jobb lett volna ezt a lendületet már az első meccstől végigvinni, de remélem, ez csak löketet tud adni a svédek ellen.

Lélektani szempontból az első meccsen jöhetett volna a győzelem, de persze bármikor jöhet, egy ilyen sorozat után. Aki valaha sportolt, tudja, ez milyen nehéz, próbálja az ember keresni a hibákat, próbálja javítani őket.

Mi is sokat beszéltünk róluk, sajnálom, hogy csak a negyedik mérkőzésre jött ez ki, teljesen másképp lehetett volna, ha első az meccsen nem kapunk ki egy góllal.

De most látjuk, ilyen arcunk is van, így is tudunk játszani a pályán, és a legfontosabb, hogy van két pontunk.

– mondta Bíró a mérkőzést követően.