Hátulról becsúszott José Mourinho a Fortnite-nak

José Mourinho
Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho reacts from the sidelines during the UEFA Europa League, last-32 first leg football match Wolfsberger AC v Tottenham Hotspur at the Puskas Arena in Budapest on February 18, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Rémálomnak tartja a free-to-play játékot az AS Roma edzője.
Vágólapra másolva!

A népszerű jelenségek garantáltan megosztó jelenségek is, az elmúlt évek hírei alapján pedig úgy tűnik, hogy a töretlen sikernek örvendő Fortnite battle royale videójáték legnagyobb rajongói között kevés sportvezető akad. Az érintetteknek alapvetően nem magával a termékkel van problémájuk, hanem a rákattant játékosaikkal, akik nem pihenik ki magukat miatta.

A napokban AS Roma edzője is elégedetlenségét fejezte ki miatta, a csapat közösségi médiás felületeire feltöltött kérdezz-felelek videóban José Mourinho egy rémálomnak titulálta a Fortnite-ot.

– bosszankodott a Főnök.

Az esetében különösen érthető a helyzet, elvégre nem egy hobbiból grundfocizó gárda útját próbálja egyengetni, hanem egy olasz topklubot vezet, kevés kivételtől eltekintve millió eurós játékosi fizetésekkel. Az esetükben elvárás, hogy mindig kifocizzák magukból a maximumot, ne csökkenjen elkerülhető okokból a teljesítményük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!