A Biden-kormány hadjáratot indított az iskolák ellen, amelyek nem csatlakoznak az LMBTQ-lobbihoz

Joe Biden, Amerikai Egyesült Államok, elnök
Joe Biden háromszor is furán suttogott a miklorfonba a washingtoni sajtótájékoztató során
Vágólapra másolva!
A Biden-kormány nemrég tett közzé egy, az iskolába való visszatérésről szóló informatív videót a transznemű diákok számára. Ebben kiemelték, hogy a diszkrimináció semmilyen formája nem elfogadott, és lecsapnak azokra az államokra és intézményekre, amelyek nem engedik meg a transzneműek számára, hogy a biológiai nemükkel ellentétes nem sporteseményein induljanak, nem hoznak létre a transzneműek számára kijelölt mosdót, vagy nem nyújtanak kellő segítséget a nemváltoztatással kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A nagyjából ötperces videó során több fontos tagja is felszólal a Biden-kormánynak, akik egymást váltva üzennek a transznemű diákoknak biztosítva őket arról, hogy mögöttük állnak.

A videóban kiemelik, hogy néhány helyen akadályokat görgetnek a transzneműek elé, amely miatt nem tudnak sportolni, nem használhatják azt a mosdót, amelyet szeretnének, illetve nem kapnak elég figyelmet a nemváltoztatás során.

Joe Biden Forrás:EPA/SARAH SILBIGER/POOL

Kristen Clarke, az amerikai igazságügyi minisztérium polgárjogi helyettes főügyésze szerint a Biden-kormány most is harcot folytat azokkal az államokkal és azon törvényjavaslatok ellen,

amelyek például West Virginia államban születtek, ahol betiltották volna, hogy a transznemű nők a lányok között induljanak a sportversenyeken.

A videóban szintén bemutattak több olyan csatornát is, ahol a transznemű diákok jelezhetik, ha bármilyen bántalmazás, legyen az fizikai vagy mentális, érte őket. Minderre Bidenék szerint azért van szükség, mert egyre több állam lép fel a genderlobbi ellen.