Jövőre itthon is lesz HBO Max

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik. 2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen lesz az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.
Vágólapra másolva!

Az HBO Max a WarnerMedia tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen, Európában először. „Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába" – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője.

„A Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják" - tette hozzá.

Tévézés a karantén idején Fotó: Polyák Attila - Origo

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető. Az HBO Max idén májusban ünnepelte egyéves évfordulóját az Egyesült Államokban, majd júniusban 39 területen Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elindult, elsőként itt válva elérhetővé az USA-n kívül is.