Itt az első kép a The Last of Us tévésorozatból

the last of us hbo naughty dog
Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban
Vágólapra másolva!
Plusz a vártnál ambiciózusabb lesz a második játék többjátékos spinoffja.
Vágólapra másolva!

Érkezett pár friss információ a Naughty Dog háza tájáról a The Last of Us kapcsán, a Sony tulajdonában lévő stúdió elsőként is elérhetővé tette a Twitterén az HBO számára készülő tévéadaptációból érkezett első képkockát, amelyen az Ellie-t alakító Bella Ramsey és a Joelt megformáló Pedro Pascal a játékhoz hű öltözetben egy lezuhant repülőgép roncsát nézik. Ez nem sok, azonban tökéletesen reflektál a The Last of Us hangulatára, így természetesen elég volt a rajongók érdeklődésének felcsigázására.

Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban Forrás: Naughty Dog / Twitter

A Naughty Dog emellett elárulta, hogy gőzerővel folyik a munka a The Last of Us többjátékos spinoffján, jelenleg is munkatársakat toboroz a fejlesztői csapatába, ám a termék kapcsán csak a későbbiekben kíván tájékoztatást nyújtani, nincs még bemutatni kívánt állapotban.

Az első játékhoz hasonlóan eredetileg a The Last Part of Us Part II is rendelkezett volna multiplayer játékmóddal, ám az egyjátékos kampány munkaigénye miatt a Naughty Dog egy ponton jegelte a fejlesztését, inkább az utólagos, önálló játékként való kiadása mellett döntött, akkoriban Factions néven hivatkozott rá. A jelek szerint az elmúlt évben masszívan ambiciózusabbá vált a projekt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!