Németországban most LMBTQ-parkolókkal próbálnak érzékenyíteni

LMBTQ, LMBTQ-lobbi, LMBTQ-propaganda
LMBTQ, LMBTQ-lobbi, LMBTQ-propaganda
Vágólapra másolva!
Németországban tovább folytatódik a radikális baloldali eszmék és az LMBTQ-lobbi térhódítása. Ezúttal Hanau városának egyik mélygarázsában jelöltek ki külön parkolóhelyeket az LMBTQ-közösség tagjainak, valamint a migránsoknak, mivel a városvezetés szerint őket nagyobb mértékű védelemnek kell megilletnie.
Vágólapra másolva!

A három újonnan kijelölt parkolóhely melletti falat szivárványosra festették, illetve kamerákat is elhelyeztek, amelyekkel folyamatosan figyelik a területet. Thomas Morlock, a város polgármestere a parkolóhelyeket felavató ünnepség során arról beszélt, hogy mindez egy rendkívül színes szimbóluma a toleranciának és a sokféleségnek.

Morlock bejelentését rengeteg kritika követte az interneten. Az embereket leginkább az zavarta, hogy miközben Németország egyre rosszabb gazdasági helyzetbe kerül, amelynek következtében nő a munkanélküliek száma,

a politikusok azzal vannak elfoglalva, hogy LMBTQ-parkolóhelyeket jelöljenek ki,

mintha ez megoldaná az országot sújtó legjelentősebb problémákat.

Mások azt kifogásolták, hogy a társadalom egy rendkívül kis csoportját a többieknél előnyösebb helyzetbe próbálják ismét hozni a mostani intézkedésekkel.

A számos kritikát követően megszólalt Hanau egyik LMBTQ-aktivistacsoportjának vezetője is, aki szerint a város lakóit a "túl nagy tolerancia zavarja", ezzel arra utalva, hogy minden bizonnyal azok, akik felszólaltak az értelmetlen intézkedés ellen, homofóbok. Az aktivista hozzátette, hogy a parkolóhelyeket bárki használhatja, hiszen aki oda parkol, az kifejezi együttérzését az LMBTQ-közösség iránt.

Morlock is arról beszélt később, hogy a rengeteg bírálat csak még inkább azt mutatja, hogy jó döntést hozott a városvezetés, amikor az LMBTQ-parkolóhelyek létrehozása mellett döntött.

Nem csak a németek kritizálták az új érzékenyítési kísérletet. A Twitteren számos felhasználó reagált a hírre. Volt, aki szerint például a muszlim migránsoknak minden bizonnyal nem fog tetszeni, hogy összemossák őket az LMBTQ-közösséggel, így az akció akár még visszafelé is elsülhet.