Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros elefántcsontparti válogatott támadója, Franck Boli szeptember elején került ki a bajnoki címvédő keretéből, azóta az NB III-ban szereplő második számú csapatban edzett és játszott. A 27 esztendős csatár most újra lehetőséget kap Peter Stögertől a bizonyításra.

„Mivel nem először volt probléma Franck Bolival, meg kellett hoznunk a döntést, hogy néhány hétig nem edzhet az első kerettel. Tudtuk, hogy a csapat ezzel veszít a minőségéből, de

Ez a teljes keret szempontjából is fontos volt. Hogy

Franck kerettag lesz-e a Zalaegerszeg elleni mérkőzésen? Meglátjuk, bármi megtörténhet. A meccs hetében mindenesetre már újra számítok rá az edzéseken,

így elképzelhető, hogy a szombati bajnoki találkozó keretében is helyet kap majd" – mondta Peter Stöger a fradi.hu-nak.

Franck Boli (jobbra) újra az első csapattal készül Forrás: MTI/EPA-KEYSTONE/Alessandro Della Valle

Az osztrák vezetőedzőhöz hasonlóan Hajnal Tamás is kiemelte, fájó, de szükségszerű lépés volt a játékos szankcionálása.

„A csapat érdekeit figyelembe véve akkor

ez volt a legjobb döntés. Ezt Franck is tudja, beszéltünk vele, megértette mi miért történt. Azóta eltelt egy kis idő, a múltat lezártuk, mindenki előre tekint. Mindannyian reméljük, hogy céljaink elérésében Franck is fontos szerephez juthat.

Teljesen a saját kezében van a sorsa, tisztában van azzal, hogy csak rajta múlik, hogy ismét kivívja a vezetőedző bizalmát. Bízunk benne, hogy az edzéseken és a meccseken is meg tudja mutatni, milyen hasznos tagja a Ferencvárosnak – nyilatkozta sportigazgató.