Közel 2 milliárd forint a főnyeremény az e heti Hatoslottó sorsoláson

Lottószelvény
Vágólapra másolva!
Öt hónapja nem adtak fel telitalálatos szelvényt a Hatoslottón, így az e heti várható főnyeremény 1,95 milliárd forint, amely a játék történetének második legnagyobb összegű nyereménye lehet.
Vágólapra másolva!

20 hét - ennyi ideje nem volt telitalálat hazánk második legismertebb lottójátékán, a Hatoslottón. A rendkívül hosszú halmozódási időszak a játék több mint harminc éves történetét vizsgálva is kiemelkedő, hiszen mindössze két alkalommal, 2009-ben és 2019-ben volt hasonlóra példa.

Az elmúlt időszakban ugyan a telitalálatos szelvény(ek) elmaradt(ak), azonban a játékosok szempontjából így sem tekinthető sikertelennek a mögöttünk hagyott néhány hónap:

2021. májusa óta ugyanis összesen 932 ember örülhetett öttalálatos, több mint 42 ezer ember négytalálatos és közel 720 ezer ember háromtalálatos szelvényéért járó nyereményének.

Lottószelvény Forrás: Szerencsejáték Zrt.

További érdekesség, hogy az Októberi szerencsenapok keretein belül az a játékos, aki október 16-ig legalább 1800 forint értékben játszik Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót automatikusan részt vesz a napi külön sorsolásokon, illetve az október 18-i ráadás sorsoláson, ahol akár további 10 millió forintos nyereménnyel is gazdagodhat, áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.