Idén már nem frissül a Cyberpunk 2077

cd projekt cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Csak jövőre érkezhetnek javítások és kiegészítők a játékhoz.
Vágólapra másolva!

Több hónapnyi hallgatást megtörve két bejelentést is tett az elmúlt napokban a CD Projekt. Elsőként is megerősítette a sanda gyanút, hogy csúszik a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3: Wild Hunt következő generációs változatainak piacra dobása, a PlayStation 5, Xbox Series és PC platformokra érkező termékek csak a következő év első és második negyedévében válhatnak elérhetővé.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt RED

Második körben a cég leleplezte egy indie fejlesztőcég felvásárlását, az iparági veteránok által alapított The Molasses Flood megtartja a nevét és az identitását, az új anyacégének hathatós támogatásával pedig a Cyberpunk vagy a The Witcher univerzumában játszódó terméken dolgozik.

Most megjött a lengyel vállalat talán utolsó érdemi 2021-es bejelentése: idén előreláthatóan már semmiféle ingyenes DLC, vagy éppen hibajavításokat és optimalizációkat hozó javítás sem válik elérhetővé a Cyberpunk 2077-hez. Ennek megfelelően aki eddig patchekre számítva halasztgatta a játék megvásárlását vagy elindítását, az most vagy beadja a derekát, vagy további hónapokat vár türelmesen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!