Ököllel arcon ütött egy egy kórházi ápolót egy beteg

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Kórházból távozáskor ököllel arcon ütött egy egészségügyi dolgozót egy 23 éves nő, miután ellátták a sebét. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt nyújtott be vádiratot az ügyben a Marcali Járási Ügyészség.
Vágólapra másolva!

A vád szerint egy fiatal nő megvágta a kezét egy törött pohárral egy éve, egy novemberi este. Elment a Marcali Városi Kórházba, hogy ellássák. A nőt az egyébként mentőtisztként dolgozó, de aznap ügyeletet ellátó ápoló fogadta, majd az ügyeletes orvos összevarrta a sebét. A seb ellátása után az évek óta pánikbetegséggel küzdő nő tünetei felerősödtek.

Pánikrohama volt, amit az ápoló mellett több dolgozó is sikeresen kezelt.

Amikor az ellátása befejeződött, a már nyugodtabb nőnek az ápoló azt mondta, hogy kérése ellenére nem fogják értesíteni szüleit, hiszen már ő is képes telefonálni. A fiatal nő felhívta szüleit, akik a kórházba siettek. Amikor átadták a rokonainak, megint pánikroham tört rá, melynek során a szülei értesítésének mellőzését is sérelmezte. Amikor a beteget felsegítette az ápoló a kerekesszékből,

a nő az ápoló felé fordult és az „ezzel még tartozom" kijelentéssel indulatból ököllel kis erővel arcon ütötte.

Az ügyészek Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratukban felfüggesztett börtönbüntetést indítványoztak a nővel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.