Hetekig hajszálon függött Kollányi Zsuzsi ikerfiainak élete

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a koraszülöttek világnapján emlékezett vissza arra, hogy mit éltek át a férjével, amikor az ikreik idő előtt születtek.
Vágólapra másolva!

"Az ikrek a 33. hétre és 4 napra érkeztek meg. Bence 1140 gramm volt, de az intenzív osztályon szinte 'nagy' babának számított. Sajnos, bőven voltak 500 gramm körüli babák is akkor. Bálint 1900 grammal jött a világra, ő csak egy napot töltött az inkubátorban" - idézte fel gyermekei világrajövetelét Kollányi Zsuzs, aki elképesztően hálás az orvosoknak, hogy mindent megtettek a kicsik megerősödéséért.

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

"Tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben vannak, de ilyenkor nem lehet megnyugodni. Csak az adott volna megnyugvást, ha maga a jóisten száll le és mondja azt, hogy 'Ez most egy nehéz helyzet, de minden rendben lesz majd'. Miután hazahozhattuk őket a kórházból, még akkor sem múlt el az aggodalom. Hónapokig 3 óránként kellett keltenünk és etetnünk őket, hogy elérjék a koruknak megfelelő súlyt. Elképesztően nehéz volt" - idézte az énekesnőt a Blikk.

"Amikor ismét várandós voltam, megkérdezte az orvos, sikerült-e feldolgoznom az első szülés után történteket. Nem tudtam neki válaszolni. Azt érzem, talán sose fogom igazán feldolgozni, ahogy a gyermekeim iránt érzett aggodalom sem múlik el soha. Hál' istennek, mindannyian egészségesek, semmi nyoma nincs az ikreknél annak, hogy korábban érkeztek, de az anyai féltésem biztos, hogy örökre megmarad" – tette hozzá.