Kulcsár Edina: Ennyire mélyen, ilyen tartósan még soha az életemben nem voltam

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Működik a házassága Csutival? Ki a domináns fél?
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina volt az egyik vendég a Palikék világa by Manna című YouTube-műsorban. "A házasságunk nem feltétlenül abba a mederbe került, ahová szerintem kellett volna. De ez benne van a pakliban. Én viszont ennyire mélyen, ilyen tartósan még soha az életemben nem voltam.

Nem is tudsz magadra figyelni: családanya vagyok, feleség vagyok, különböző vállalkozásokban helyt állok, irányítom azokat, pénzt keresek. Nagyon nehéz ez az év. Nem titok, hogy sokszor akkor is mosolygok, ha sírni volna kedvem, de ez nem álszentség, nem felszínesség" - válaszolta egy kérdésre. Szerinte Csuti az erősebb karakter kettejük közül.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Csuti - akit külön faggattak - ugyenerre a kérdésre kitérő választ adott. "Nagyon nem átlagos a mi kapcsolatunk a klasszikus női és férfi jegyeket figyelembe véve. Edina nem mutatja magát esendőnek, de elvárja, hogy segíts neki. Mi az élet nagyon sok színterén eképpen vagyunk jelen.

Várja a férfi jelenlétét. Ez nagy anomália, ezzel kapcsolatban votak ambivalens érzéseim" - magyarázta Kulcsár Edina férje. "Szerintem nem tudja elvenni a férfiasságomat, de nálunk nincsenek klasszikus női és férfi szerepek. Én simén felporszívózom és elmosogatok, ő meg kimegy és lenyírja a füvet" - tette hozzá. Szerinte a családi életüket illetően a neje a domináns, a válallkozásokban pedig ő.

Bővebben a videóban: