Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan is érdeklődik Szalai Attila, a Fenerbahce magyar védője iránt.

A Milan 13 gólt kapott az előző kilenc tétmeccsén ezért a Serie A második helyén álló csapatnak szüksége lesz egy új védőre a téli átigazolási szezonban. A La Gazzetta dello Sport információ szerint

az egyik opció Szalai Attila lehet, akit az olasz lap szerint 11 millió euróért meg lehetne szerezni,

és ez lényegesen alacsonyabb összeg, mint Sven Botman (Lille) 30 milliós vagy Abdou Diallo (PSG) 20-25 milliós ára - írja az nso.hu az olaszokra hivatkozva.

A Milan is vinné Szalai Attilát Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Serhat Cagdas

A Gazzetta szerint a pénzen kívül Szalai mellett szól, hogy középső és szélső védőként is tud játszani. A lap hozzáteszi, hogy a Napoli is érdeklődik Szalai iránt, de Luciano Spalletti csapatánál nem ő az első számú opció.

Olasz sajtóhírek szerint a Napoli a görög Kosztasz Manolaszt pótolhatja Szalaival. A védőt már idén áprilisban is összeboronálták a Napolival az olasz sajtóban, azóta pedig leghangosabban a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, de ez utóbbit klubja is cáfolta.