Egyedül voltam, nehéz családi hátterem volt - megrázó időszakáról beszélt a magyar tévésztár

Koholák Alexa, Farkas Alexa
Vágólapra másolva!
Farkas Alexa ma a TV2 Mokkában vallott nemcsak a korábbi drogproblémáiról, de azok hátteréről is.
Vágólapra másolva!
Forrás: TV2

Mádai Vivien és Istenes László által feltett kérdésekre válaszolva elmondta azt, hogy a médiába bekerülve egy új élet tárult fel előtte, ami persze nemcsak a sikert, hírnevet, munkákat jelentette, hanem a szórakozást is. Ahogyan fogalmazott, elkapta a hév.

Így csúszott bele a drogokba, ráadásul nem is volt senki, aki ott állt volna mellette akkoriban, figyelmeztette volna őt, hogy rossz az irány, erről így vallott Farkas Alexa:

Amikor kilépett egy sorozatból, kicsúszott a lába alól a talaj. Gyerekkorában az apja fogta nagyon szigorúan, azután a forgatások jelentették a biztos pontot az életében, ezek megszűntek és egyszer csak - napokon át - a kanapén fekve találta magát. Ekkor érezte először azt, hogy valami nem jó, baj van az életével.

,,Nekem nagy szükségem volt egy célorientált életre, mert én egy nagyon-nagyon kemény apukával nőttem fel" - nyilatkozta erről Farkas Alexa. A kiutat végül a drogokból és ebből az élethelyzetéből a férje, Balázs jelentette neki, akinek a mai műsorban is hálát adott. Itt a teljes interjú: