Gyorsan lehet majd tollal jegyzetelni a Galaxy S22 Ultrán

Galaxy Note 20 Ultra
Vágólapra másolva!
Dél-koreai jelentésekből az is kiderült, hogy február 8-án lesz a Galaxy S22 széria bemutatója.
Vágólapra másolva!

Sorra derülnek ki a hiányzó részletek a Samsung Galaxy S22 mobilokról, a figyelem középpontjában persze a Galaxy S22 Ultra áll. A frissített 108 megapixeles kameráról és a külön megvásárolható 45 wattos töltőről már esett szó, most arról szivárogtatnak a jól értesültek, hogy az S Toll és a kijelző úgy lesznek hangolva, hogy a Galaxy S22 Ultra S Tolla háromszor olyan gyors bevitelt tesz majd lehetővé, mint a Galaxy Note 20 Ultra esetében.

Galaxy Note 20 Ultra Forrás: slashgear

Ez konkrétan 2,8 ms-os válaszidőt jelent, így az eddigi leggyorsabb, legvalószerűbb jegyzetelési élményt ígérik az új S Tollal. Erre egyébként a Galaxy Note 20 Ultra 9 ms-os válaszidejénél sem lehetett már olyan nagy panasz.

Az új csúcsmodell tehát a kézzel történő jegyzeteléshez is ideális lesz, a 12-bites HDR szabványt is támogatja majd továbbá a képernyő. Dél-koreai források szerint a bemutató végül február 8-án lesz, az előrendelések másnap indulnak, a kiszállítások február 24-én. Az Ultra vételára Európában 1430 eurótól indulhat.

Nagy rejtély ugyanakkor, hogy a beharangozó ellenére tegnap miért nem mutatkozott be az Exynos 2200 lapka. Egyesek szerint a Samsung egy későbbi prémium mobilra tartja meg gyártási gondok miatt, és végül Európába is Snapdragon 8 Gen 1-es modelleket küld.