Mit titkolhat Jennifer Lopez ritkán látott nővére?

Így néz ki Jennifer Lopez nővére, Lynda - fotó
04/14/2019 EXCLUSIVE: Jennifer Lopez steps out for a lunch date with her sister in New York City. The 49 year old American actress and her sister Lynda Lopez dined al fresco at a downtown eatery before departing together in a awaiting car. J-lo looked casual in white top paired with grey sweatpants and white trainers. [email protected] Please byline:TheImageDirect.com *EXCLUSIVE PLEASE EMAIL [email protected] FOR FEES BEFORE USE April 14, 2019
Vágólapra másolva!
A Lopez nővérek idősebbik tagja hírolvasóként tevékenykedett egy New York-i rádióállomáson, most úgy érzi óriási lehetősége adódott, amit nem szalaszthat el.
Vágólapra másolva!

Nagy rejtély övezi Lynda Lopez karrierváltását, aki több év után távozik biztos pozíciójából, a WCBS 880 nevű rádióadótól, ahol a délelőtti hírműsort vezette.

Instagram

Volt felettese e-mailben tájékoztatta a csatorna munkatársait, melyben sejtelmesen úgy fogalmazott kolléganőjük távozásával kapcsolatban, hogy egy olyan lehetősége adódott – a médián és hírműsorok területén kívüli – ami csak egyszer van az életben. Egyikük sem árult el többet, a hírigazgató annyit tett az e-mailhez, hogy több okból kifolyólag sem mondhatják még el, hogy hol folytatja karrierjét Lopez - írja a PageSix.