Magyar sztárok, akiket nagyon sokat csúfoltak gyerekkorukban

schobert norbi
tóth vera
radics gigi
debreczeni zita
Vágólapra másolva!
Több magyar sztár megtapasztalta gyerekként, hogy milyen érzés, ha valakit kiszúrnak és piszkálnak a többiek. Tóth Verát a túlsúlya miatt nem csak a gyerekek, de a tanárok is bántották, Radics Gigit sem kímélték, de a testalkata miatt szenvedett az iskolában Vajna Tímea és Debreczeni Zita is. Nézze meg, kiket és mivel bántottak gyerekkorukban a magyar sztárvilágból!
Vágólapra másolva!

Tóth Vera

Az énekesnő többször mesélt már arról, hogy mennyire nehéz gyerekkora volt, mennyi bántást kapott a túlsúlya miatt - és nem csak a gyerekektől, volt, hogy a saját tanára is keményen belegázolt a lelki világába.

Forrás: Instagram, Tóth Vera

"Nagyon megmaradt bennem, amikor színházba mentünk az irodalom tanárnővel. Emlékszem, anyám rám adott egy kék felsőt kis pici szoknyával, akkor sem voltam vékony, de abban a ruhában én tényleg szépnek éreztem magam. Amikor odaértünk, egyszer csak megszólalt a tanár: 'Vedd fel a kabátot Verácska! Ja, neked nem kell, mert téged melegít a hájad.'

Most valószínűleg megköveznék a tanárt, ha ilyet mondana, akkor viszont az egész osztály ezen röhögött.

Utána nyomorultnak éreztem magam" - mesélte.

Debreczeni Zita

Korábban sokat csúfolták a modellt az alakja miatt, erre a mai napig tisztán emlékszik, de 40 éves korára már úgy érzi, nem kell másoknak megfelelnie.

Forrás: Debreczeni Zita/Instagram

"Egész gyerekkoromban azzal csúfoltak, hogy alacsony és vékony vagyok! Az iskolában mindig én álltam a sor elején, és ez soha nem is volt kérdés!

A sok csúfolódásnak az lett az eredménye, hogy nehezen tudtam elfogadni magam, és én is a hibákat vettem észre. Nem hordtam szoknyát és soha nem kötöttem fel a hajam" - mesélte a gyerekkori csúfolásokról.

Radics Gigi

Radics Gigi nyolcévesen 70 kilót nyomott, emiatt rengeteg bántást kapott, nem kímélték az iskolában a gyerekek.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Sokat ettem, szerettem az édességet, és keveset mozogtam. Ráadásul alkatilag sem vagyok az a nádszál típus.

úgyhogy nem szívesen gondolok vissza erre az időre" - mesélte. A szülei sokat segítettek neki, figyeltek a lelki egészségére a nehéz időszakban, és kialakítottak egy tornatermet a családi házukban, valamint személyi edzőt és diabetikust fogadtak, akik sokat segítettek.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!