Nem térnek vissza Westerosra a Trónok harca alkotói

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A fantasysorozat alkotóit éveken át istenítették a rajongók, de az összecsapott befejezés miatt talán nem is baj, ha nem építik tovább a Trónok harca fiktív univerzumát. 
Vágólapra másolva!

Hamarosan a képernyőn lesz a Trónok harca egyik előzménysorozata, a House of the Dragon, és javában készülnek más szériák, ugyanebben a képzeletbeli univerzumban - ami nem csoda a Trónok harca bődületes sikere után.

HBO

Az eredeti széria producerei-showrunnerei, David Benioff és D.B. Weiss azonban nem dolgozik egyik folytatáson sem, és lehet, hogy az HBO sem kérte fel őket erre, mivel egy másik szerződés miatt kissé összecsapták a nagy történet befejezését.

HBO

"Tizenegy éve át dolgoztunk a sorozaton. És amikor azt mondom, hogy tizenegy év volt, azt úgy kell érteni, hogy mindent beletettünk, minden nap, tizenegy éven át. Életünk legjobb évtizede volt. Még mindig olyan, mintha álom lett volna" - nyilatkozta a minap Weiss, hozzátéve, hogy eljutottak egy pontra, amikor világos lett nekik, hogy a csúcson vannak, váltani kell.

Mi jön még?

A House of the Dragon biztosan jön, felvették az első éavdot. A Person of Interest írója, Amanda Segal dolgozik a 10,000 Ships munkacímen futó sorozaton, amely a Martell-ház egy tagjáról szólna.

A Róma és a Mentalista kreátora, Bruno Heller egy 9 Voyages című sorozatterven ügyködik, ennek a főszereplője Steve Toussaint lenne, mint Corlys Velaryon. A Tales of Dunk and Egg alapján is elképzelhető spinoff.