Keserédes vallomás Oláh Ibolya legújabb dala

Oláh Ibolya
Vágólapra másolva!
Először az M2 Petőfi TV nézői láthatták a dalhoz készült videóklipjét.
Vágólapra másolva!

Szembe megy a trendekkel, elektronikus zene helyett nagyzenekaros változatban készült el Oláh Ibolya új lemeze, amelynek a Nem adom el című dala Az Év Magyar Slágere lett A Dal idei évadában. A Duna dalválasztó show-jának 2022-es nyertese nem dőlt hátra a győzelem után: egy újdonsággal debütált az M2 Petőfi TV esti, élő műsorában a FRISS-ben.

A Nem olyan voltál című szerzemény egy mozgalmas, drámai dal, amelyet többféleképpen lehet értelmezni.

Egyfelől az önmagunkkal való örökös vívódás és szembesülés a témája, de akár egy szerelmi csalódás megjelenítője is lehet. A zenéjét – ahogy az új album valamennyi tételét – Födő Sándor zeneszerző jegyzi, a videóklipet Vető Gábor készítette, érdekessége, hogy részben analóg módon készült, különböző színvilágú papírkollázsok felhasználásával.

MTVA

Oláh Ibolya sem a zenében, sem a szövegben nem akart kompromisszumot kötni, így az album összes dala őszintén tükrözi őt, stílusát, ízlését és karakterét.

„Sokat meséltem a dalszövegírónak, Hegyi Györgynek arról, hogy mi az én mondanivalóm, ami alapján elkészítette a szövegeket.

Számomra az idő a legnagyobb kincs" – fogalmazott Oláh Ibolya, hozzátéve, hogy a sodró rock'n'roll, a balladák és a sanzonos zenei világ egyaránt megtalálható legújabb zenei anyagában, amelyet hamarosan a Magyar Zene Házában hallhat először a közönség.