Visszavonul a legendás női futballista

Real Madrid v FC Barcelona - UEFA Women's Champions League Madrid, Real Madrid, Women,2022,FC Barcelona,Football,Soccer,SPA Horizontal
MADRID, SPAIN - MARCH 22: Babett Peter of Real Madrid in action during the UEFA Women's Champions League quarter finals football match between Real Madrid and FC Barcelona at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain on March 22, 2022. Oscar J. Barroso / Anadolu Agency (Photo by Oscar J. Barroso / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Befejezi pályafutását Babett Peter, aki a német női labdarúgó-válogatott színeiben olimpiai, világ- és Európa-bajnoki címet nyert.

"Profi futballistaként kivételes és felejthetetlen élményekben volt részem, sok nagy trófeát nyertem, és persze volt néhány fájdalmas vereség is, mindegyik egy értékes lecke volt az életben" - fogalmazott a Real Madrid 33 éves védője.

Peter klubszinten a Németországban a Turbine Potsdam, az FFC Frankfurt és a Wolfsburg játékosaként nyolc bajnoki címet nyert, 2010-ben pedig a Bajnokok Ligáját is elhódította.

A német nemzeti csapattal 2007-ben a világbajnokságon, 2009-ben pedig az Európa-bajnokságon is a csúcsra ért, 2016-ban Rióban pedig az ötkarikás játékokon is aranyérmet nyert.