Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO hazai pályán 35-23-ra legyőzte a Brest Bretagne csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szombat délutáni visszavágóján. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Annyi mindenre készültünk a héten, hogy a hét a hat elleni támadójátékra már nem is volt időnk. Feszültséggel teli hét volt, elsőként köszönöm a kollégáimnak a túloldalon ezt a negyeddöntőt, de ma olyan csapat ellen léptetek, pályára, amelyiknek leírhatatlan a teljesítményük. A legjobbunkat kellett nyújtanunk, hogy legyőzzük az ellenfelet" - kezdte értékelését Ambros Martín, a Győr vezetőedzője.

"Az első félidőben gyakorlatilag annyi gólt lőttünk, mint az első mérkőzésen idegenben.

A hangulat egyszerűen hihetetlen volt, ami egy extra magabiztosságot adott nekünk. Egy agresszívan és erősen védekező csapat állt előttünk, de tudjuk, hogyha egy nagyon gyors iramú mérkőzést hozunk le és bízunk magunkban, akkor nem lehet kérdés" - mondta nagyon boldogan a spanyol szakember.

Győri ETO - Brest BL negyeddöntő Fotó: Polyák Attila - Origo

Nagyon intenzívnek éreztük ezt a meccset belülről. Tudtuk, hogy mire képesek, hiszen Pablo nekem is volt az edzőm, büszkék voltunk a kinti meccsen, hogy ott döntetlent tudtunk játszani, mert az nem rosszul szólt.

"Gratulálok a Győrnek, amikor egy ilyen csapattal játszunk, mindig tisztán lehet látni, hogy miért is ők a legjobbak. A jobb csapat nyert ma, ami egy nehéz pillanat a számunkra, hiszen így számunkra véget ért a Bajnokok Ligája erre a szezonra" - értékelt Pablo Morel, a vendégek vezetőedzője.

Coralie Lassource, a Brest balszélsője így látta a mérkőzést: "Készültünk erre a hangulatra, de saját magunkra akartunk koncentrálni. Tudtuk, hogy nagyon nehéz összecsapás lesz, de az ellenfél fantasztikus teljesítményt nyújtott. A védekezésünk nem működött ma, és győri oldalon fantasztikus kapusteljesítmény is volt, sok tiszta lehetőséget kihagytunk, ami ezen a szinten vereséget jelent."