A legnagyobb hazai sztárok szállnak harcba a fődíjért a TV2 képernyőjén

Drágám, add az életed! 2022
Vágólapra másolva!
A közkedvelt showműsor május 9-én visszatér a TV2 képernyőjére, melyben elsősorban a jókedvé és a nevetésé lesz a főszerep. Ezt garantálják a show új házigazdái Till Attila és Köllő Babett is, aki – a korábbi női műsorvezetőt – Ábel Anitát váltja majd a negyedik évadban és ezzel egyidejűleg első műsorvezetői megbízatását is teljesíti. A mezőnyben lesznek új nevek, de nagy visszatérésre is számíthatnak a nézők.
Vágólapra másolva!

Május 9-től hétköznaponként, 19:50-től jelentkezik a kereskedelmi csatornán a showműsor negyedik évada, mely egy igen hosszú szünet után tér vissza. Az első évad 2016-ban meghozta a sikert a TV2-nek – több évadot is forgattak – majd 2017-ben megszüntették, azóta nem volt szó a folytatásról, egészen mostanáig. Tavaly ősszel merült fel az alkotókban, hogy visszahozzák a népszerű formátumot, mely alapjaiban véve – licitálás, napi pontok – változatlan, mégis kardinális módosításokat láthat majd a közönség, a korábbi évadokhoz képest.

Elsődleges szempont az volt, hogy a meglévő humorfaktorra ráerősítsenek és egy kicsit lazábbra, talkshow-jellegűre vegyék a figurát. Az előző évadoknak volt egyfajta komolyabb hangvétele, ami jól működött, de az alkotók szerettek volna egy kis csavart a műsorba.

A negyedik évadban még több nevetésre és izgalomra számíthatnak a nézők, ugyanis már nem csak a férfiak mérettetik meg magukat, hanem a párok hölgy tagjai is velük versenyeznek a megújult ügyességi vagy kvízfeladatokban.

A játékok is új arculatot kapnak, inkább ad hoc jellegű, rövid feladatokat kell teljesíteni a versenyzőknek, ezáltal is fokozva az izgalmakat.

Az alkotók szerint kissé színpadiasak lesznek a feladványok, mellyel a színházak burleszk előadásait idézik meg a stúdióban.

A legnagyobb módosítás, hogy nem csak a férfiakat veszik majd górcső alá, hanem a nőket is: lesznek női és férfi napok, tehát az egyik nap nők licitálnak és a férfiak játszanak, majd fordul a kocka és a hölgyeknek kell teljesíteni az adott feladatot. Minden pénteken – melyek a heti döntő fordulói lesznek – a párok együtt teszik próbára magukat a döntőbe jutásért.

Drágám, add az életed! - 2016 Forrás: Majka

A cikk folytatásáért lapozzon!