Kéjesen nézte a taxisofőr, ahogy a hátsóülésen megtámadnak egy fiatalt

taxi london Daily Life In London 2020 Awaiting Brexit London Britain Central London City Of Westminster -
London Black Cabs seen in London during a busy evening traffic. On Saturday, 25 January 2020, in London, United Kingdom. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Börtönbe került az a taxisofőr, aki tétlenül nézte, ahogy egy eszméletlen fiatalt szexuálisan zaklattak az autója hátsó ülésén, számolt be róla a DailyStar.  Ráadásul, a sofőr abba is beleegyezett, hogy a támadó lakására vigye az áldozatot.
Vágólapra másolva!

A 39 éves Omed Mahmood egy Manchester közeli klubból rabolt el egy 18 éves fiatalt, akit taxiba ültetett, majd a félig eszméletlen lánnyal a sofőrt a saját otthona felé irányította.

A kamerafelvételek tanúsága szerint a taxisofőr annak ellenére vállalta el a fuvart, hogy

a szexuális ragadozó úgy vonszolta az autója felé az áldozatát, miközben az megpróbált menekülni tőle.

A rendőrség azt követően indított nyomozást, hogy másnap a fiatal lány megszökött a támadójától és egy közeli üzletből riasztotta őket. A nyomozók 48 órán belül letartóztatták a szexuális ragadozót, majd az utcai kamerák felvételeit bizonyítékul használva a bíróság elé vitték az ügyet.

A boltoni bíróság ítélete szerint a zaklató kilenc év börtönt kapott, míg

a 48 éves éjszakás taxisofőrt - aki a felvételek tanúsága szerint az ajkát nyalogatva nézte végig az eseményeket -, 18 hónapos börtönbüntetésre ítélték.

Emellett a helyi önkormányzat a taxiengedélyét is felfüggesztette.

(A címlapi kép illusztráció!)