Lebukott Piqué egy nővel, Shakira kirúgta

Gerard Piqué, Shakira
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
A kolumbiai énekesnő rajtakapta labdarúgó férjét egy másik nővel az ágyban. Az eset még hetekkel ezelőtt történt, azonban a spanyol sajtó mostanra rengeteg új információ birtokába jutott.

Egyelőre annyit tudni a fejleményekről, hogy Shakira és Gerard Piqué 12 évnyi együttlét után különköltözött, és a Barcelona hátvédje egy katalán lakásban bújik meg azóta. Legalábbis amikor nem bulizik, ugyanis több információ szerint

csapattársával, Riqui Puiggal együtt gyakran járja a nőkkel teli szórakozóhelyeket éjszakánként – szemtanúk szerint akár a hajnali órákig is –, ami a reggeli edzések tudatában elég szokatlan egy profi labdarúgótól.

A kép tanúsága alapján Valentin-napon még minden rendben volt kettejük között

Az m4sport.hu azt is gyanúsnak tartja, hogy egyrészt március óta nem tettek ki a közösségi médiába közös képeket, másrészt pedig a „Te felicitó" című áprilisban megjelent Shakira-sláger dalszövege is kapcsolódhat kettejük viszonyához.

Az agglegényéletet élvező Piqué és a szomorkás Shakira a kettejük közti kapcsolatról hivatalosan még nem adtak ki információt, azonban ha a spanyol sajtó jól értesült, hamarosan bejelenthetik, hogy hosszú idő után elválnak útjaik.