Mindent tud kedvező áron a Huawei okosórája

huawei watch fit 2 okosóra
HUAWEI WATCH FIT 2
Vágólapra másolva!
A gyártó elsősorban a fiatal vásárlókat célozza a WATCH FIT 2 modellel.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött Magyarországon a HUAWEI WATCH FIT 2 okosóra értékesítése, kezdetben kizárólag a MediaMarkt üzleteiben. Az eszköz kifejezetten a technológia iránt fogékony fiatalok számára készült, továbbhangolt dizájnnal és kiterjesztett egészségügyi funkciókkal.

HUAWEI WATCH FIT 2 Forrás: Huawei

A HUAWEI WATCH FIT 2 lekerekített sarkú, 1,74"-es AMOLED HD FullView kijelzővel követi termékcsalád esetében jellemző külsőt. A kijelző területe 18,6%-kal nagyobb, mint az előző generációs modellé, a képernyő-test arány pedig 72,2%-os.

Az okosórához több mint 200 számlap érhető el ingyenesen, különböző stílusokban és színekben. Emellett az eszköz „one-hop watch face" funkciója lehetővé teszi azt is, hogy egy-egy képet vagy fotót a felhasználó egy szimpla érintéssel áthelyezzen az okostelefonjáról az okosórára, digitális óralapként használja azt. A WATCH FIT 2-höz különféle szíjak kaphatók, a kényelmes szilikontól az elegáns bőrig.

HUAWEI WATCH FIT 2 Active Forrás: Huawei

Elődeivel ellentétben a HUAWEI WATCH FIT 2 hangszóróval is rendelkezik, így könnyedén fogadhatóak hívások Bluetooth-on keresztül anélkül, hogy elő kellene venni az órához párosított telefont. A HUAWEI Egészség applikációban gyakran használt kontaktok is hozzáadhatóak a névjegyzékhez, és ha éppen nem tudja felvenni a bejövő hívást a viselő, akkor egyetlen érintéssel személyre szabott üzenet küldhet a hívónak. Az okosórán van mód az offline zenelejátszásra, akár 5000 zeneszám is tárolható rajta.

A gyorstöltési technológiával mintegy 5 perces töltéssel a termék akár 24 órán keresztül üzemképes, átlagos használat esetén 10 nap, intenzív igénybevétel esetén pedig 7 nap a várható üzemidő.

Az okosóra számos egészségügyi adatot is nyomon követ: a Huawei TruSeen 5.0 technológia pontosan méri a viselő pulzusszámát és véroxigén-telítettségét (SpO2). Emellett az eszköz képes nyomon követni az alvási szokásokat is, elemzi az éjszakai alvás különböző szakaszait, és hatféle alvásproblémát tud azonosítani, azokra megoldásokat kínálni. A további egészségügyi funkciók közé tartozik még a menstruációs ciklus kezelése, amely alvás közben méri a felhasználó szívritmusát, bőrhőmérsékletét és légzésszámát, és ezek alapján előrejelzi a menzesz várható idejét.

HUAWEI WATCH FIT 2 Classic Forrás: Huawei

A HUAWEI WATCH FIT 2 kilencvenhét edzésmódot támogat, így a többi között a futást, kerékpározást, úszást, ugrást, illetve olyan edzéseket is, mint a súlyzós edzés, a tánc, a labdajátékok, vagy a vízi-, téli- és extrém sportok. Hét sportmódhoz pedig beépített, animált fitneszedző segítségével pedig bemelegítés és nyújtás is tartozik, amelyet hangalapú instrukciókon keresztül követhetünk.

Futók számára egy különösen érdekes funkciót is kínál a WATCH FIT 2: a Huawei futóképességi indexe (Running Ability Index - RAI) elemzi a felhasználó magasságát, életkorát, súlyát és futási tapasztalatát annak érdekében, hogy professzionális szintű edzéstervet állítson össze. Az adatok alapján az edzési javaslatokat a felhasználó előrehaladása alapján módosítja.

A WATCH FIT 2 öt műholdrendszert támogat, ezáltal az elődjeihez viszonyítva még pontosabb mozgás- és sebességkövetést, valamint helymeghatározást biztosít. Futók számára kényelmes megoldást biztosít a sportpálya mód, amely még pontosabban követi a megtett kilométereket és a tempót, az új útvonal importálása és exportálása pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül importálják útvonalukat az okosórájukra. Ezen kívül a felhasználók megoszthatják útvonalaikat barátaikkal is, és meghívhatják őket, hogy csatlakozzanak, ezzel segítve, hogy a futás élvezetesebbé váljon.

A HUAWEI WATCH FIT 2 teljeskörű országos értékesítése várhatóan június 17-én kezdődik hazánkban, az Active változatának ajánlott fogyasztói ára 56 990 forint, a Classic változaté pedig 66 990 forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!