Borzalmas dolog történt Justin Bieberrel, lemondta a közelgő fellépéseit - videó

The 2020 American Music Awards arts culture and entertainment music Vertical
In this handout image courtesy of ABC singer Justin Bieber performs during the 2020 American Music Awards at the Microsoft theatre on November 22, 2020 in Los Angeles. (Photo by American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Courtesy of ABC" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Péntek éjjel jelentkezett be hivatalos Instagram-oldalán Justin Bieber, aki kénytelen volt elmondani, hogy egy ritka kór támadta meg és jelenleg képtelen teljesíteni a feladatait. Ezért veszélybe kerülhet első magyarországi fellépése is.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber szomorú hírt közölt a rajongóival, egy ritka vírusos megbetegedéstől szenved, mely megtámadta az idegrendszerét, melynek következtében fél arca lebénult. Az általa megosztott videón jól látszik, hogy nem tud pislogni, mosolyogni, sem az orrát mozgatni. Az énekes megpróbálta elmagyarázni, hogy mit is jelent pontosan ez a vírusos megbetegedés, mely a Ramsay Hunt-szindróma nevet viseli.

"Ez a vírus támadta meg a fülemben lévő idegeket és az arcidegeimet, és ez okozta az arcom bénulását" – magyarázza a videóban a 28 éves Bieber.

A három perces videóban szerette volna elmagyarázni a csalódott rajongóknak, hogy miért mondta le fellépéseit és megmutatni, hogy ez mennyire komoly dolog.

...Remélem, megértitek, és ezt az időt arra fogom felhasználni, hogy pihenjek, lazítsak és visszanyerjem a 100%-os állapotomat, hogy azt csinálhassam, amire születtem..." – biztatja a csalódott közönséget az énekes.

Bieber első magyarországi fellépése az idei Sziget Fesztiválon lenne, így lehetséges, hogy még várat magára, hogy a hazai rajongók is élőben láthassák kedvencüket, aki még egyelőre semmi biztosat nem tudott mondani.

„Nem tudjuk, mennyi idő lesz, de minden rendben lesz, van reményem és bízom Istenben. Bízom benne, hogy mindennek oka van. Most még nem tudom, hogy mi az, de addig is pihenni fogok" – idézi az énekest a The Guardian.

"Fontos, kérlek nézzétek meg! Szeretlek titeket és imádkozzatok értem" - írja a videó mellett Bieber.