Kiderült: Válófélben Istenes Bence és Csobot Adél

Istenes Bence Csobot Adél
Vágólapra másolva!
Külső segítséget is igénybe vett Istenes Bence és Csobot Adél, hogy megmentsék a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

Elismerte Istenes Bence, hogy válságba került a kapcsolatuk Csobot Adéllal. Korábban többször felmerült erről pletyka, hogy szakítanak, de akkor nem reagáltak.

"Nagyon sokat beszélgetünk, a kommunikáció nagyon fontos. Hogy meg tudd osztani a gondolataidat, az érzéseidet a társaddal, hogy merj őszinte lenni, még akkor is, ha megbántod a másikat" – idézi a Bors Istenes Bencét, aki tíz éve alkot egy párt Csobot Adéllal. A pár két gyereket nevel, Nátán már 6, Ádin pedig 3 éves.

Forrás: Instagram/adelcsobot

Az énekesnő elmondta, szerinte egy kapcsolatot folyamatosan meg kell újítani. Ahogy ők változnak, a kapcsolatuknak is változnia kell. Ők abban hisznek, és ezt is csinálják, hogy időről időre új szabályokat állítanak fel. Majd őszintén vallottak a mélypontokról.

"Úristen, hány kilépési pont volt..." – mondta Csobot Adél. Istenes Bence erről azt mondta, szerinte belefér már a mai világban, ha a gyerekeknek és a szülőknek is jobb, akkor merjenek kilépni egy kapcsolatból.

Valahogy mégis a Jóisten azt akarta, hogy együtt maradjunk

– ismerte el, hozzátéve, hogy sokat dolgoztak azon, hogy végül együtt maradjanak, még külső segítséget is igénybe vettek.