Dermesztő történetet mesélt Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a Balatonra megy férjével és a lányával, nagyon várja. 
Vágólapra másolva!

"Amikor éppen nem a Sztárban Sztár mesterszékében ülök, folyamatosan ezt hallom a fejemben, és félelemmel vegyes izgalommal gondolok az előttünk álló hetekre. Először megyünk nyaralni Hannikámmal, és úgy várom, mint anno a Mikulást... és egyben úgy félek tőle – hogy a példámnál maradjak –, mint a krampusztól. Biztos azt gondoljátok, hogy az alábbi sorokban majd hosszasan részletezem, milyen tengerparti, pálmafás csodanyaralást terveztünk, de azt várhatjátok! A Krauszommal ugyanis úgy döntöttünk, hogy

Nekem a legszebb hely a világon, és számomra a legnagyobb öröm, ha Hanninak meg tudom majd mutatni gyermekkorom legcsodásabb emlékeinek helyszíneit" - írta Tóth Gabi a Család.hu-n vezetett blogján.

Tóth Gabi Forrás: Instagram, Tóth Gabi

A darázscsípéstől retteg, de van más félelme is. "A Balaton csodálatos, lélegzetelállító és mágikus, de egyben pont olyan szeszélyes és öntörvényű. Ott aztán tényleg elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. Egy barátnőm egyszer állt a kisfia mellett, aki éppen mászott fel az elefánt alakú csúszda három lépcsőfokán, és egy centire a gyerekétől lehajolt, hogy vizet szívjon a fia vízipisztolyába. Mire felnézett, már nem volt a csúszdán a gyerek. A víz ugyan csak térdig ért azon a helyen, de teljesen fel volt kavarodva, így beláthatatlan volt.

amikor meglátta a gyerek fejbúbját a két méterrel távolabb lévő csúszdán. Addigra lepergett előtte az élete, és mi tagadás, elmondása szerint az emberek nem nagyon mozdították a fülük boltját sem. Ebbe most nem is akarok belemenni, de nem tudom elképzelni, hogy már csak szülői együttérzésből, ne segítenék ilyenkor rögtön egy kétségbeesett szülőtársamnak. Na mindegy, szóval ez az egyik félelmem. Mármint, hogy a tömegben elég egy szempillantás, és elveszítem Hannit szem elől" - írta. Bővebben a blogon.