Amber Heard azt hazudja, hogy nincs pénze, egy turkálóban bohóckodott - videó

Johnny Depp, Amber Heard  27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - Arrivals arrives at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala at the Palm
(L-R) Actress Amber Heard and actor Johnny Depp arrive at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival at Palm Springs Convention Center on January 02, 2016 in Palm Springs, California. (Photo by Barry King/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A hónap elején dőlt el az Amber Heard kontra Johnny Depp per végkimenetele, melyben a színész javára hozott ítéletet a bíróság, így Heardre hatalmas kártérítési bírságot szabtak ki. Az ítélet után Heard ügyvédje elmondta, hogy a színésznő képtelen ekkora összeget kifizetni az exférjének.
Vágólapra másolva!

Azóta sem csillapodtak a kedélyek a volt házaspár körül, akik az ítélet óta is egymást szapulják a közösségi média felületein. A színésznőnek nem csak anyagi, hanem egzisztenciális károkat is okozott a Depp által indított rágalmazási per, hiszen sokan elfordultak tőle és végül valóban kivágták a jeleneteit a jövőre mozikba kerülő Aquaman második részéből és inkább újra forgatják a kérdéses felvételeket egy másik színésznővel.

Ez a döntés végül anyagilag is visszavetette Heardöt, aki valószínűleg nagyon számított a filmből befolyt bevételeire, hiszen 8,4 millió dollárt kellene kifizetnie Deppnek. Egyébként sem lehet könnyű helyzetben, hiszen egy egyéves kislányt nevel egyedülálló szülőként. Aminap egy szemfüles lesifotós vette filmre, ahogy Heard a féltestvérével válogat a ruhák között az egyik legismertebb amerikai használtruha-üzletben. A színénsznő elég slamposan, egy túlméretezett fehér ingben és bő farmerben nézelődött és próbálta figyelmen kívül hagyni az őt pásztázó tekinteteket – írja a TMZ.