Súlyos vádakkal illette Hajdú Pétert egy spanyol nő

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter és jegyese, Láng Eszter igen meglepő vádakkal nézett szembe, amikor egy spanyol nő megjelent a közösségi oldalaikon és azt követelte, hogy szedjék le az összes közös fotójukat, mert egy nagy hazugság az egész kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Hajdú és párja megdöbbentő esetről számolt be, ugyanis egy spanyol nő fenyegető üzeneteket küld mindkettőjük részére, melyekben azt állítja, hogy Láng Eszter csak megjátssza a kapcsolatot és Hajdú valójában nem az ő párja.

A spanyol nő ezt onnan tudja biztosra, mert szerinte Hajdú valójában az ő férje és kikéri magának, hogy a Life TV főszerkesztője a manipulált fotóival vezesse félre az embereket.

Találkoztam már hasonlóval, de ő talán komolyabb is a korábbi kommentelőknél, mert azt állítja, hogy a férje vagyok..." – válaszolta a Blikk érdeklődéére Hajdú, majd jegyese is bekapcsolódott a beszélgetésbe.

„Néhány napja nekem is írt, megfenyegetett. Közölte, hogy tudja, zsarolással tartom magam mellett a férjét, és hagyjam békén őt és őket"– tette hozzá Láng Eszter.

Hajdú Péter számára nem ez az első eset, hogy zaklatók jelennek meg az életében, korábban még kényszergyógykezelésre is ítéltek egy embert, aki kislánya elrablásával fenyegette, mert szerinte a műsorvezető egy idegen lény.

„Pár évvel ezelőtt bíróságig jutott egy ilyen eset:

és a tervei szerint azzal akarta mindezt bebizonyítani, hogy elrabolja Noncsi lányomat. Őt végül el is ítélték, kényszergyógykezelésre, ha jól emlékszem. De arra is volt példa, hogy egy nő bőrönddel jelent meg az ajtómban azzal, hogy most akkor hozzám költözik... Miatta a rendőröket is kihívtam" – idézte fel a megrázó esetet Hajdú Péter, akit az utóbbi időben több külföldi nő is zaklatta levélben.

A zaklató angol nyelven kommentel a jegyespár képei alá Forrás: Hajdú Péter Instagram