Az Aleska néven ismert volt pornós, Sáfrány Emese megrázó részleteket árult el a siklósi drogos teaszeánszról

Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese, pornós nevén Aleska Diamond részletesen mesélt a sámánszeánszról, melyet követően VV Anettre meztelenül, törött csontokkal találtak rá a siklósi erdőben.
Vágólapra másolva!

Pár napja meztelenül, sebesülten találtak rá Béres Anettre, aki egy sámánszertartáson vett részt, ahol az ayahuasca nevű hallucinogén főzetből fogyasztottak a részvevők. Úgy tudni, Anett kábulatában kígyókat látott, a képzelt hüllők elől menekülve eredt futásnak. Menekülés közben leugrott egy magaslati helyről, ekkor szerezte a sérülései többségét.

Úgy hírlik, VV Anettnek, akin több órás műtétet hajtottak végre, orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél nagyjából senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztos bent kell majd maradnia a kórházban.

Sáfrány Emese a közösségi oldalán árulta el: ő maga is részt vett a szeánszon, pszichotróp szereket azonban nem fogyasztott.

A volt pornós eddig nem kívánt további részleteket elárulni, most azonban a Borsnak részletesen mesélt.

Forrás: Sáfrány Emese / Instagram

"Már világos volt, amikor Anett felébresztett, hogy menjünk haza. Csak a cuccainkért mentem el, mire visszaértem nem volt ott.

Anettel egyeztettem, ő is hozzájárult, hogy beszéljünk a történtekről, hogy tanulság legyen mások számára. Nem vagyunk drogosok, nem fogyasztottunk ilyen szereket. Csak meg akartunk tisztulni, mert mindketten nehéz időszakon vagyunk túl. Minden percben arra gondolok, mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg. Szeretnénk ebből a rémálomból felkelni" - mondta a lapnak.