Nem létező dolgokat hallucinált, tombolni kezdett, majd meghalt a 31 éves, ismert zenész

Vágólapra másolva!
Jamal Edwards az angol DJ és producer februári halála után most született meg a hivatalos orvosi vizsgálat eredménye. Halálát kokain és alkoholfogyasztás miatti szívleállás okozta. 
Vágólapra másolva!

Még csak most született meg Jamal Edwards brit DJ és zenei nagyágyú halálának kivizsgálásának az eredménye - írja a Metro. Edwards nagy mennyiségben fogyasztott kokaint és más drogokat, melyekre alkoholt ivott, így ennek következtében szívritmuszavar állt be nála, majd megállt a szíve.

Edwards a drogfogyasztást követően egy barátjával ivott, aki szemtanúja volt annak, hogy a DJ hirtelen pánikrohamot, majd dührohamot kapott, majd meghalt.

"Elkezdtünk beszélgetni, füvet szívni és inni. Elmondta, hogy nagy nyomás alatt van. Voltak beszélgetéses időszakok, amelyeket csend követett. Idővel Jamal paranoiás lett, és azt mondta, hogy dolgok vannak a kezemben, holott nem voltak. Bármikor, amikor megmozdultam, pánikba esett. Mondtam neki, hogy nyugodjon meg, de egyre dühösebb lett. Megragadott dolgokat és szétdobálta őket a szobában. Pánikba esett és izzadt, sokáig próbáltam rávenni, hogy nyissa ki az ajtót" - mondta barátjáról Nick Hopper.

Az orvosszakértő egyértelműen megállapította, hogy a túladagolt drog és alkohol miatti szívleállás okozta a DJ halálát.