Durván összeveszett az álompár: A szexi modell nagyon mérges sportoló férjére

Gisele Bündchen és férje, Tom Brady szeptember végén
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 21: Professional Football player Tom Brady and wife, model Gisele Bundchen attend National Geographic's "Years Of Living Dangerously" new season world premiere at the American Museum of Natural History on September 21, 2016 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gisele Bündchen és férje, Tom Brady békés és szeretetteli házasságban élnek, ám most úgy összevesztek, hogy Bündchen nagy döntést hozott. 
Vágólapra másolva!

Gisele Bündchen (42) és Tom Brady (45) amerikai focista már 13 éve házasok, de a modellnek most elege lett férjéből. Bündchen azon mérgelte fel magát, hogy férje úgy döntött, hogy visszatér az élsport világába és mégsem vonul vissza. Gisele Bündchen a Page Six információi szerint már el is költözött ezért otthonról és most tényleg nagyon összeveszett férjével.

Tom Brady és Gisele Bündchen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A brazil szupermodell nehezen viseli, hogy minden az ő nyakába szakad és szinte csak ő gondoskodik a három közös gyerekükről. Várta, hogy férje is a családjával töltse az időt, de ez megint nem fog megtörténni, melyért most nagyon neheztel. Brady így nyilatkozott a vitáikról:

Többször volt már a párosnál mélypont, de eddig mindig kilábaltak belőle.