Meghalt volna a TNT-s Inti, ha nem kerül kórházba

Sáfrány Emese Aleska és Zuber Krisztián Inti
Vágólapra másolva!
A szívének nagyjából a húsz százaléka működött csak.
Vágólapra másolva!

"A kórházban közölték velünk, jó, hogy bejöttünk, mert pár napon belül visszafordíthatatlanná romolhatott volna az állapota. A szívének nagyjából a húsz százaléka működött csak, ami azt jelenti, már csak az alapfunkciókat látta el. Ráadásul hétvégén ment volna a TNT-vel koncertezni, ha azt végigugrálja,

Amikor tudom, látogatom, viszek neki mindent, amire szüksége van, és próbálom tartani benne a lelket. Injekciókkal és gyógyszerekkel kezelik, most jól érzi magát. Egyelőre nem tudjuk, meddig lesz kórházban, az orvosok azon vannak, hogy beállítsák a gyógyszereit, amiknek a szedésével teljes életet élhet" - monndta a Blikknek a zenész párja, a korábban Aleska Diamond néven ismert pornós, Sáfrány Emese.

Sáfrány Emese Aleska és Zuber Krisztián Inti Forrás: Instagram/Inti

Inti úgy érzi, túl van az életveszélyen és bizakodik, hogy a gyógyszerek szedésén kívül mást nem kell változtatnia az életében. Tudja, párjának örök hálával tartozik. " Emese megmentette az életemet, ha nem cipel el orvoshoz, nagyobb baj is lehetett volna. Nagyon hálás vagyok neki" – mondta Inti.