Könnyeivel küszködve magyarázkodik cserbenhagyott rajongóinak Lady Gaga

Lady Gaga
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a két éve húzódó turnéjának utolsó állomásán, Miamiban koncertezett, viszont nem tudta úgy befejezni a műsort, ahogy azt előre eltervezték és szerette volna. Emiatt nagyon feldúlt volt és könnyeivel küszködve magyarázkodott egy videóban, melyet közösségi oldalán osztott meg.
Vágólapra másolva!

A múlt hét szombaton egy óriási vihar csapott le Miamira, ami elmosta Lady Gaga gigantikus turnézáró koncertjét is. A történtek nagyon megviselték az énekesnőt, aki egy videóban próbálta mentegetni magát és csapatát, amiért lerövidítették a műsort.

Lady Gaga amerikai énekesnő fellép a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén Forrás: MTI/Matt Sayles/Invision/Invision/Matt Sayles

Elmondása szerint kénytelenek voltak meghozni ezt a nehéz döntést, hiszen fontosabb volt a közönség és a stáb és saját testi épsége, mint maga a koncert.

befejezni a ma esti show-t Miamiban, de nem tudtuk, még akkor sem, amikor az eső úgymond elállt, mert a villámok akkor is egészen a földig csaptak és nagyonk közel voltak hozzánk" – magyarázta Lady Gaga a videóban könnyeivel küszködve.

sejtettem, hogy ez fog történni, és annyira hálás vagyok nektek, a táncosaimnak, a zenekaromnak és az egész stábnak, mindenkinek, a családomnak és a barátaimnak. A biztonság az első. Szeretlek titeket. Köszönöm a virágokat, a buzdítást és a megértést. Az élet a legfontosabb" – zárta gondolatait az énekesnő - írja a Fox News.