Borzalmas és megalázó élményei voltak Molnár Anikónak

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Az egykori Nagy Ő, aki most töltötte be a 47-et, azt állítja, hogy nem jár az éjszakába, de ennek megvan az oka.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó szerint a pesti éjszakában azért nem lehet normálisan ismerkedni, mert a férfiak olyan részegek, hogy ki sem találnak a vécére. "Megvilágosodtam, rájöttem, miért nem lehet szórakozóhelyen pasizni. Azért nem, mert nem tudnak pia nélkül létezni... Azt láttam a szórakozóhelyen, hogy ha találsz is egy-két jobban kinéző embert a távolból..." - kezdte sorolni észrevételeit a közösségi oldalán, majd nem folytatta a mondatot, eljátszotta, milyen bambán, kifejezéstelenül néznek egyesek, persze több ital után.

Molnár Anikó instagram.com/molnaraniko11/

"Mereven néz két órán keresztül a fejedbe a csávó, aki amúgy jól is nézne ki, de baromi idegesítő lesz már öt perc után is,. mindegy, hogy Jim Carrey vagy Momoa. Azt sem tudja hol van, megpróbál kimenni a vécére, és azt látod, dülöngél faltól falig..." - mondta a részegekről.

"Ott van, az aurádat folyamatosan súrolgatja a csávó. És akkor azt látod, hogy a huszadik nőhöz megy oda, na, neki se én leszek az egyetlen! Az ilyeneknek tök mindegy, szóba állsz-e vele. Az is jó, ha te vagy, neki az is jó, ha más" - elmélkedett.

Sokszor zavaros motyogást hall csak, a férfiak egy része felismerni véli, de nem tudja, hol látta. Ilyenkor lerázza őket, de a legtöbb csalódott - és nagyon ittas - próbálkozó marad, az okát kérdi, miért nem táncol vele a nő, miért nem iszik vele valamit, de erre Molnár Anikó válasza a "csak". Sok esetben járt már így, mondta az Instagramon: "Mert így beszélsz, ebben minden benne van, nem akarok rád időt pazarolni, mert érdektelen vagy számomra, a 'csak' ezt jelenti. Aztán elfordulok, elkezdek beszélgeti a barátnőmmel, és három perc után látom, már másik nőnél próbálkozik."