Elismerte Gáspár Bea, hogy válságban a házassága

Gáspár Bea, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző és Gáspár Bea régóta házasok, két lányt felneveltek, akik már elhagyták a családi házat. A házaspár magára maradt a hatalmas családi házban és Gáspár Győző betegsége is éket vert közéjük. Gáspár Bea őszintén elmesélte, hogy milyen nehéz időszak áll mögöttük.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, ma startol a TV2 műsorán az Ázsia Expressz kalandreality legújabb évada, melyben a válságban lévő házaspár is feltűnik. Gáspár Bea elmesélte, hogy közeli barátaik tartottak attól, ha útnak indulnak, az véget vet a házasságuknak, de ennek az ellenkezője történt.

nagyon sok volt a vita Győző és én köztem. Szinte már csak lakótársként éltünk egymás mellett. A végén már arra sem vettük a fáradtságot, hogy veszekedjünk. Fel is tettük a kérdést: van még értelme folytatnunk a házasságunkat? – mondta Bea a Borsnak, akit óva intettek többen is a műsorral járó feszültségtől, de ez mégsem hátráltatta őket semmiben.

"Aztán minden helyre jött köztünk Ázsiában. Újra eszünkbe jutott, hogy egymás nélkül már nem tudunk élni. Annyira egymásra voltunk utalva a forgatás alatt, hogy ez megerősítette az egymásba vetett hitünket. Minden egyes napot összekapaszkodva éltünk túl" - vallotta be őszintén Gáspár Bea.

Gáspár Győző, Gáspár Bea tv2