Meglepő dolgot árult el magáról Köllő Babett

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! mentora meglepő dolgot árult el magáról, többek között azt, hogy hogyan került a színészi pályára és ki motiválta ebben őt leginkább.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett nem véletlenül öltözködik úgy, mint egy díva, hiszen kiskora óta ezért a stílusért rajong. Már gyerekként tudta, hogy ő egyszer színész-és énekesnő lesz, erre egy iskolai előadás során döbbent rá.

belebújtam Olivia Newton-John bőrébe. Beöltöztem, és előadtuk a híres duettet a Grease-ből, amiben Travoltával énekelt. Imádtam, és ekkor jöttem rá, hogy én a nőies karaktereket vagy színészeket tekintem most is, és tekintettem mintának már akkor is" – mondta a Borsnak Köllő Babett, aki saját bevallása szerint már három évesen tudta, mi lesz belőle, ha nagy lesz és ettől az elképzeléstől nem tágított.

A TV2 műsorvezetője azt is elárulta, hogy kik motiválták leginkább a pályafutása során, de egy nevet kiemelt, akit a mai napig nagyra tart és valódi példaképként tekint rá.

"Ilyen volt nekem például a Simlis és a szende szőke ikonja: Cybill Shepherd, aki Bruce Willis-szel játszott a sorozatban. Elbűvölt engem akkor ő nagyon, erre tisztán emlékszem. De ott van Sylvester Stallone egyik korábbi felesége is, Brigitte Nielsen, akihez Majka is hasonlított engem az egyik adásban, ő is ikonikus női jelenség nekem, úgy mint a legnagyobb nő: Sharon Stone is!" - sorolta fel Köllő a számára leginspirálóbb sztárok neveit, akik a nyolcvanas évek legmeghatározóbb alakjai voltak.

A színésznő életében mostanában háttérbe szorult a színészet, de ő ezt nem bánja, hiszen nagyon élvezi a mentori feladatait és imádja a műsorral járó pörgős életvitelt, bár van, amitől nagyon tart ezzel kapcsolatban.

az, hogy nekünk nem kell az egész fejet beborító gipsz-maszkot elkészíteni... azonnal kijönne a klausztrofóbiám, és pánikrohamot kapnék, azt hiszem!" - zárta gondolatait Köllő Babett, aki vasárnap este újból izgulhat a csapatáért a Sztárban sztár leszek! második élő show-jában.