Joe Biden most éppen azt nem tudta, hol és miért halt meg az idősebbik fia - videó

BIDEN, Joe
Irvine, 2022. október 15. Joe Biden amerikai elnök beszámol az infláció mérséklésére irányuló kormányzati lépésekről az Irvine Valley College felsőoktatási intézményben tartott látogatásán a kaliforniai Irvine-ban 2022. október 14-én, az amerikai munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a U.S. Bureau of Labor Statistics szeptemberi jelentése közzétételének másnapján. Az intézet a szeptemberi inflációt 8,2 százalékosnak mérte, ami hét hónapja a legalacsonyabb drágulási ütem az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Carloine Brehman
Vágólapra másolva!
Colorado államban tartott beszédében Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke azt állította, hogy az idősebbik fia, Beau Biden Irakban halt meg. A valóság ezzel szemben az, hogy a fia egy amerikai kórházban halt meg, agydaganat következtében. Ez az eset is arról tanúskodik, hogy Biden elnök szellemileg már nem friss, ami megkérdőjelezi alkalmasságát a feladata ellátásához.
Vágólapra másolva!

Joe Biden egy coloradói eseményen beszélt arról, hogy

fia Irakban halt meg

írja a Mandiner a Newsweekre hivatkozva. Erről videófelvétel is készült.

Beau Biden, Joe Biden legidősebb fia valóban szolgált Irakban 2008 és 2009 között, azonban

Beau 2015. május 30-án, agytumor következtében halt meg a marylandi Bethesdában található Walter Reed Nemzeti Katonai Orvosi Központban.

Az akkori alelnök fia, aki Delaware államügyészeként is szolgált, 46 éves volt.

Arról, hogy komolyon problémák lehetnek Biden elnök szellemi frissességét illetően, az Origo itt, itt és itt írt.