Különleges minihotel terül el egy vadregényes tó partján - képek

liveoaklake, kabin, házikó, ház, Live Oak Lake, Live Oak, üdülő, pihenő, hotel, vendégház
Vágólapra másolva!
Egy 25 éves amerikai fiatalember felépített egy aprócska szállodát Texasban, amely már 500.000 dollárnyi foglalást generált az idén. Az idei év elején megnyitott létesítmény hét aprócska házikóval várja a vendégeket. 
Vágólapra másolva!

Isaac French, egy 25 éves egyesült államokbeli könyvelő és vállalkozó, társtulajdonosa és üzemeltetője egy különleges meglepetéseket tartogató "minihotelnek" a texasi Wacóban.

Isaac French és minihotelének egyik kabinja:

A Business Insider cikke szerint French 2021 márciusában vásárolt meg egy 5 hektáros telket, amely ma Live Oak Lake néven különleges szálláshelyként üzemel: hét, skandináv építészeti stílusban épült kabinja 550 és 650 négyzetméter közötti.

Egy mesterséges tó partján terül el a különleges szálloda:

A Live Oak Lake már több mint 500.000 dollárnyi foglalást generált a nyitás óta.

Az alábbiakban további fotókat közlünk a minihotelről:

A kivitelezés körülbelül kilenc hónapot vett igénybe. French édesapja, két testvére és apósa kisebbségi partnerként csatlakozott a vállalkozáshoz.

Az idén januárban megnyílt apró szálloda építése 2,5 millió dollárba került, és négy hónappal a megnyitás után az ingatlant 3,1 millió dollárra értékelték.

A hét egyforma kialakítású kabin mellett a Live Oak Lake egy közös területtel is rendelkezik, ahol többek között egy mesterséges tó egy kis kikötővel, piknikasztalok és kajakok is várják a vendégeket.

Minden kabinban a padlótól a mennyezetig érő ablakok és két emelet található: két hálószoba, egy fürdőszoba, egy amerikai konyha és egy nappali, valamint egy mosó- és szárítógép, parkolóhely, szabadtéri pezsgőfürdő, függőágy és kandalló.

Hétköznaponként egy éjszaka körülbelül 300 dollárba kerül, de hétvégén az ár 450-500 dollárra ugorhat. Igazán forgalmas időszakokban, például a helyi középiskolai futballmérkőzések idején, a díj kabinonként 1200 dollárra is emelkedhet.

A kihasználtság 90-95 százalékos, a foglalások csaknem 70 százaléka közvetlenül a Live Oak webhelyéről, a fennmaradó 30 százaléka pedig az Airbnbről, a Vrbóról és a Booking.com-ról érkezik.