Hónapokon át kutyaként bántak egy kennelben tartott kisfiúval

Depressed little boy sitting on the floor Desaturated Preschooler Unrecognizable Person Boys Orphan Child Abuse 3-4 Years Pain 4-5 Years Child Poverty Crying Sitting One Person Confusion Problems Sadness Depression - Sadness Loneliness Social Issues Child
Depressed sad child sitting on the floor, in the door. The little boy is hiding his head between legs.
Vágólapra másolva!
Egy kilencéves észak-karolinai kisfiút találtak meg október 19-én a rendőrök egy ház kertjében. A gyermekre egy kutyakennelben bukkantak rá, aki állítása szerint április óta élt ott, mivel nem volt saját szobája a családi házban. A fiú csupán egy pólóban és egy nadrágban, mezítláb próbálta átvészelni a hideg éjszakákat - írta a Tények. 
Vágólapra másolva!

Egy kutyakennelben bukkantak rá egy kilencéves kisfiúra az Egyesült Államokban. A rendőrök letartóztatták Sarah Starrt, a gyermek mostohaanyját, Jonathan Starrt, a gyermek biológiai apját és Shelley Barnest, a kisfiú nagynénjét. Sarah és Jonathan ellen gyermekbántalmazás, míg Barnes ellen lőfegyver birtoklás miatt emeltek vádat.

A képen a letartóztatott család látható:

A rendőrség közleménye szerint:

a kennelben két takaró, egy kabát, egy kapucnis pulóver, egy pár gyerekcipő, két rövid ujjú ing és egy nadrág volt, amelyek mind nedvesek voltak.

Továbbá egy elemmel működő lámpa, amelyet a kutyaház szalmája alatt találtak. A kennelen ráadásul volt egy lakat is, amelynek a kódját csak a kisfiú nagynénje ismerte. Richie Simmons seriff elmondta, hogy 36 éve van a szakmában, és még soha nem láttam ehhez hasonlót. A házban öt másik gyerek élt, őket ideiglenesen állami gondozásba vette a gyámhatóság.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.