A baloldal nem tanul: megint botrányokat és erőszakot akarnak, pedig mindig elbuknak vele

Vágólapra másolva!
A baloldal képviselői újra és újra ugyanazzal próbálkoznak: megpróbálnak balhékat kirobbantani, így provokálva erőszakot, felforgatást és vandalizmust. Megmagyarázhatatlan és érthetetlen a ragaszkodásuk a botrányokhoz, hiszen eddig mindig belebuktak. Hadházy Ákos, a képviselői fizetését munka nélkül felvevő szélsőbaloldali provokátor vezetésével 2018-ban már többször nevetségessé tették magukat, például amikor szerepet vállaltak az MTVA székházában megrendezett cirkuszban. Hadházy a napokban újabb performanszba kezdett a köztévé székháza előtt, nem kevésbé kínos jelenetekkel. 
Vágólapra másolva!

2018-ból emlékezhetünk arra az időszakra, amikor a baloldal képviselői (köztük az azóta megbukott Bangóné Borbély Ildikó mellett Kunhalmi Ágnes, Vadai Ágnes, Varju László és Hadházy Ákos) felforgatták a magyar köztelevízió működését, cirkuszba illő produkciókkal próbálták zavarni a szakemberek munkáját, provokálták a biztonsági őröket. Emlékezhetünk Hadházy Ákos kameráknak mutogatott lyukas zoknijára, lépcsőmászási nagyjelenetére, vagy arra, amikor a földön fekve húzta magára a biztonsági őröket, csak hogy úgy tűnjön: őt csúnyán bántalmazzák.

Addig provokáltak és hazudtak, amíg elszabadult az erőszak

A fentebb említett képviselők 2018 decemberének második felében egy kis létszámú, ám annál agresszívebb, vélhetően

a helyi Soros-aktivisták által feltüzelt csoport élén vonultak be az MTVA Kunigunda úti székházába.

Akcióik azonnal gúnyos mémekké alakultak át, de közben erőszakos eseménysorozatokat provokáltak.

Ugyanaz a forgatókönyv: a baloldali képviselők provokációja után erőszakba torkollott a demonstráció az MTVA-székház előtt 2018. december 17-én Forrás: MTI/Mohai Balázs

A baloldal képviselői mindent megtettek a közvélemény hergelése érdekében: mint egy le nem állított videofelvételből kiderült, Bangóné Borbély Ildikó – akit azóta már saját pártja is kirúgott, mert nem létező diplomát hazudott magának – konkrétan a következőket mondta:

A képviselők végül tényleg lefeküdtek a földre, azt a látszatot keltve, hogy az MTVA biztonsági őrei erőszakkal kényszerítették őket erre.

Hazugság volt részükről a biztonsági őrök agressziója is, mint kiderült: azok példás béketűréssel vették tudomásul az összes provokációt,

így azt is, amikor Varju László dulakodni kezdett velük, vagy amikor egy hangos jelenet közepette Hadházy Ákos a földön csúszva húzta magára őket.

Emlékezetes volt az is, amikor Kunhalmi Ágnes nekirohant egy zárt ajtónak, majd látványosat esett, azt a látszatot keltve, hogy becsukták előtte az ajtót.

A baloldali képviselők hisztérikus manipulációi utcai zavargást is provokáltak, óriási kárt okozva a fővárosban.

A feltüzelt – kis létszámú, de annál hangosabb és erőszakosabb – „demonstrálók" a baloldali képviselők felszólítására vonultak utcára: a Kossuth téren szobrokat, padokat rongáltak, de nem kímélték az Országház épületét, az országzászló rúdját, a karácsonyfát és a karácsonyi kivilágítást sem. A randalírozók megpróbálták felgyújtani a rászoruló gyermekeknek szánt szánkókat is. Az Országgyűlés Hivatalának közleménye szerint a kár milliós volt.

Parlamenti munka helyett megint az utcán próbál hergelni Hadházy

Hadházy Ákos talán az egyetlen parlamenti képviselő, akit lassan már a választói sem vesznek komolyan. Először bojkottálta a parlamenti eskütételt, majd azon sopánkodott, hogy nem kapja meg sokmilliós fizetését (nem is kaphatta volna meg, hiszen nem tett esküt, és így nem is végzett képviselői munkát).

Forrás: Origo

Aztán, miután volt néhány heti csönd, újabb tettekre szánta el magát. Nem, nem kezdte meg országgyűlési képviselői munkáját; helyette, talán a korábbi példán felbuzdulva,

újra az MTVA székházához vonult, és újra elkezdte a provokációt.

Hangzatos videós bejelentkezésekben hergelte a közvéleményt, és mindent megtett annak érdekében, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Az MTVA stábja még hazugságon is kapta az ócska politikai balhék "szakértőjét", aki azt állította, hogy a köztévé kamerái folyamatosan rögzítik tevékenységét.

Gyújtogatókat heccelt fel

A baloldali képviselő az MTVA-székház előtti állandó fellépésein túl tüntetést is szervezett a helyszínre: néhány tucatnyi résztvevőt sikerült összeszednie. A kis létszámú, ám annál erőszakosabb jelenlévők azonban garázdálkodni kezdtek, és Hadházy Ákos kezéből hamar kicsúszott az irányítás.

Videofelvételről készített kép a Hadházy Ákos által gründolt tüntetés résztvevőiről az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én Forrás: MTI/-

A tüntetők közül többen fáklyákat dobáltak a köztévé egyik bejárata elé. Hadházy nem lépett közbe – noha szervezőként ez kötelessége lett volna –, és a komolyabb tüzet csak a rendőrök közbelépése akadályozta meg.

Az ország 2018-ban már megtanulhatta, hogy

a baloldali műbalhék által provokált, spontán megmozdulásnak hazudott utcai jelenetek könnyen erőszakossá válhatnak – és ennek újabb bizonyítékát adta a fent említett Hadházy-féle hergelés, illetve az azt követő tüntetés is.

Ezek következménye mindig az lett, hogy a választók egyre nagyobb számban fordultak el a baloldaltól: ők azonban újra és újra balhékat akarnak.

Vajon miért?