Az Ázsia Expressz mindenkinek extrém élmény volt - interjú a győztessel

Vágólapra másolva!
Egy váratlan fordulatot követően Szlépka Armand és Halastyák Fanni nyerték az Ázsia Expressz harmadik évadját úgy, hogy az első napokat a lány lázas betegen csinálta végig. A szerencse olykor elpártolt tőlük, de a végén így is sikerült elvinniük a 10 milliós fődíjat. Szlépka Armand a négy országból Jordániát emelte ki, szerinte ott voltak velük a legkedvesebbek az emberek. Sokat tanult magáról és arra is büszke, hogy nem vesztek össze a többiekkel, kimaradtak a nagy botrányokból. Interjú a győztes pár férfi tagjával.
Vágólapra másolva!

Melyek voltak a legnehezebb pillanatok a műsor során?

- Az egész út összességében nagyon durva volt. Nekem a memória-feladat volt a legkeményebb, amikor galambok mászkáltak rajtam, miközben helyi verset kellett megtanulnom. Amúgy úgy érzem, higgadtan vittem a játékot, jót mentünk.

Ez nem hiszti, ezek örömkönnyek tv2

Számított arra, hogy Fanni nehezen bírja majd?

- Számítottam erre a műsor előtt. Ismertem Fannit, bár akkor csak négy hónapja voltunk együtt. Tudtam, hogy mire, hogy reagál. De azt is el kell mondanom, hogy a nézők 16 órából csak nagyjából egy órát látnak naponta a párosokról. Volt, hogy Fanni vagy én kiakadtam... Viszont azt is tudtam, hogy hisztizik egy kicsit, de utána megcsinálja. El kell engedni néha, amit mond. 10-12 órákat mentünk egész nap, és volt sok vicces pillanatunk, nagy beszélgetésünk.

Együtt vannak még?

- Persze, most leszünk 11 hónapja együtt. Nekünk az Ázsia Expressz mélyvíz volt. Mások évek alatt nem élnek meg ennyit együtt, mint mi pár hét alatt. Láttuk egymás legjobb és legrosszabb tulajdonságait.

A győztes páros tv2

Fannit nem zavarják a kommentek?

- Fogunk mi még szerepelni más műsorokban, ahol ő meg fogja mutatni, hogy ez nem az igazi arca. Az Ázsia Expresszben mindenki extrém körülmények közt volt heteken át, másokból is ilyesmit hozott ki a folyamatos stressz és versenyhelyzet. Majd rajtunk múlik, hogy alakul a róla alkotott kép, de én tudom, hogy sokszor törődő, aranyos, kedves.

Miért lehet sok negatív hozzászólás?

- Én szoktam olvasni a hozzászólásokat, akkor is, ha rosszat írnak. Akik gyűlölködnek, azokat úgy látom, mint akik kivetítik a saját életüket. Aki meg van elégedve a saját életével, az nem gyűlölködik. Rosszat persze írhat, de a „Dögölj meg, haljon meg a családod!" azért elég durva. És van, aki ebben a mocskolódásban leli az egyetlen örömét. Fanni nem olvassa a kommenteket, én is mondtam neki, hogy nincs értelme.

Mérai Katáék is játékban voltak a legvégéig tv2

Nézzünk pár fontosabb pillanatot a műsorból. Hogyan élték meg, hogy rögtön az elején kiestek az exatlonosok, két sportoló, erős, gyors férfi?

- Mindenkit meglepett, mert az erősek közé soroltuk őket. Ott el is dőlt a játék, és látta mindenki, hogy nem az erő visz előre, hanem sok esetben a szerencse. Nagyon nem mindegy, ki áll meg, amikor stoppolsz, ki merre visz, mennyi idő alatt jön egy stop. Az a búcsú felnyitotta a szemünket.

Aztán kiesett Gelencsér Timi és Szimóna, de előbbi visszatért a játékba a szintén kiesett Rozs Gerivel. Ekkor mit gondolt?

- Én számítottam arra, hogy visszatérhetnek, ugyanis az előző évadokat megnéztük, és ott is volt ilyen, amikor két, már kiesett embert összetettek. Nem lepett meg annyira. Ha kiakadok ezen, az is mindegy, mert az ilyen fordulatok a játék részei. Timit és Gerit is bírtam, még azt is elfogadtam volna, ha a végén megnyerik. Így vagyok az élettel is: ha valami már megtörténik, nem tudunk azon változtatni.

Sok izgalom és rohanás után értek célba tv2

Szintén nagy fordulat volt Maricsék visszalépése. Az milyen emlék?

- Marcsi Petinek már volt korábbról egy lábsérülése, kiment a bokája. Valamennyire számítottam arra, hogy visszalépnek. Megértem, az ő döntésük volt. De mi Győzőékkel is jóban vagyunk, és örülök, hogy tudták rendezni a konfliktusaikat másokkal. Az egy nagyon drámai pillanat volt, a fiúk visszalépése és Győzőék visszatérése alatt erősen el kezdett esni az eső... mintha az élet rendezte volna így.

Gáspárékat azokban a napokban szinte minden rivális páros utálta.

- Mi sose utáltunk senkit, mindenkivel jóban voltunk. A szimpátiaszavazáson is első helyre kerültünk. Mindenkinek őszintén elmondtuk, amit gondoltunk és a mai napig mindenkivel jóban vagyunk.

Mielyik volt a kedvenc országa, mikor volt a mélypont, mire megy el a pénz? Kiderül, lapozzon, az interjú folytatódik!