Anyja nyomdokaiba léphet Szekeres Adrien lánya

tv2 sztárban sztár Szekeres Adrien
Vágólapra másolva!
Szekeres Adrien kisebbik lánya, Kiss Emília nemrég döntött úgy, hogy másoknak is megmutatja tehetségét. Saját bevallása szerint eddig csak szobái falai között énekelt és írt dalokat, szülei sem tudták sokáig, hogy mire képes. A Sztárban sztár leszek! idei évadában is feltűnt, de a középdöntőből nem jutott tovább. A műsor után rájött, hogy az utánzás nem neki való, viszont megadta számára a kezdő lökést, hogy elindítsa zenei karrierjét.
Vágólapra másolva!

A 17 éves lány kiskora óta táncol, gitározik és zenéket is írt már hobbi szinten. Most, hogy szülei is felfedezték mi rejlik Emíliában, így sokat segítenek neki a fejlődésben. Szekeres Adrien és zeneszerző férje, Kiss Gábor nagyon büszkék lányukra, akinek hamarosan megjelenik az első saját dala.

"Kettő hét múlva jelenik meg az első dala, ami szakmai körökben is nagyon nagy port kavar. Elment a híre. Komoly támogatást kapunk. Túl vagyunk a fotózáson, most fogatjuk a videóklipet. Ott is nagyon sok mindent ő maga gondol ki. Készül a lemez, ugyanis nem egy dala van, hanem nagyon sok. Az apukája most nem az én dalaimon dolgozik elsősorban" – mondta a Borsnak egy korábbi interjúban Szekeres Adrien.

Az énekesnő, aki szintén a Sztárban sztár műsorában tűnt fel idén és meg is szerezte a legjobb női előadónak járó titulust elárulta, hogy sokan azt gondolták, hogy lányát megtörte az, hogy nem jutott tovább a tehetségkutatóban, de épp ellenkezőleg alakultak a dolgok.

akkor elmondom, hogy nem csügged. Az emberek sokszor azt hiszik, ha történik valami olyan dolog az életben, ami abban a helyzetben mérve egy kudarc, akkor nem mindig tudják, hogy hosszú távon nagyon sokat lehet vele nyerni. Mi, szülők is elkezdtünk rákoncentrálni a gyerekre, ami eddig is nyilván megvolt, csak kicsit komolyabban vesszük a zenei érdeklődését" – magyarázta Szekeres Adrien, aki szerint lánya soha többé nem akar másokat utánozni, mert azt élvezi legjobban, ha önmaga lehet a színpadon.