Megtörten adott hírt magáról a Sztárban sztár leszek! súlyos beteg énekesnője

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Krizsán Lilit a Sztárban sztár leszek! előző évadában ismerhette meg a közönség, bár senki nem gondolta akkor, milyen súlyos pszichés betegségben szenved. Köllő Babett mentoráltja rövidesen a műsor után kórházba került, ahol anorexiával diagnosztizálták. Úgy tűnt, hogy jobban van, most mégis sejtelmes és megtört üzenetet tett közzé Instagram-oldalán.
Vágólapra másolva!

A 21 éves énekesnő mindent megtesz gyógyulásáért és azért, hogy karrierjében is sikereket érjen el. Nyáron megjelent az első dala is, majd kissé eltűnt a közönség szeme elől. Krizsán elárulta, hogy sokat kellett dolgoznia a fővárosban azért, hogy itt tudjon élni, majd anyagi helyzete miatt vissza kellett költöznie a szüleihez vidékre.

Az énekesnő azóta próbál stabil körülményeket teremteni magának szüleinél, hogy egészségi állapotát se veszélyeztesse és nehogy visszaessen. A fiatal lány sok videót megoszt követőivel, melyeken énekel és nem adta fel karrierálmait sem, most valami nagy dobásra készül, amiről még konkrétumokat nem árult el.

Ennek ellenére most megtörten jelentkezett be közösségi oldalán, ahol egy sírós fotót is mutatott magáról. A bejegyzésben sejttette, hogy valami nagyon nincs rendben vele annak ellenére, hogy végre elérheti azt, amire mindig is vágyott a zenében és csupa jó dolog is történik vele. Egyelőre többet nem árult el arról, hogy mire célzott, de megemlítette azt a nehéz időszakot is, amikor bekerült a kórházba.